Τι θα βρεις εδώ;

Γεια σου! Είμαι η Σάμμερ. Το κορίτσι που ερωτεύτηκε το καλοκαίρι. Γράφω για ό,τι μου φτιάχνει την μέρα θέλοντας να φτιάξω και την δική σου. Εδώ θα βρεις κάτι από τη ζωή μου, μικρές λεπτομέρειες και πινελιές, σκέψεις, ιδέες και προτάσεις. Ζω για τη στιγμή, ανασκουμπώνομαι για το αύριο και ευχαριστώ για το χθες, λαχταράω τα ταξίδια, τριγυρνάω φωτογραφίζοντας, χορεύω πολύ,  τραγουδάω δυνατά (και παράφωνα), χάνομαι σε δάση και παραλίες για να βρω μετά το δικό μου το δρόμο, φτιάχνω, για φαντάσου, τα ωραιότερα γλυκά, και όταν δεν είναι καλοκαίρι γράφω εδώ γι’ αυτό.  Έλα να ταξιδέψουμε μαζί. Με τα σχόλια θέλω να μου λες τι σκέφτεσαι και να αφήνεις τα σημάδια σου στην άμμο. Η γνώμη σου εδώ έχει αξία! Η κοινότητα μας να πληθαίνει όπως και οι ιδέες που ανταλλάσσουμε και αυτός να είναι ο τόπος που θα συναντιόμαστε και θα μας φέρνει πιο κοντά στη δημιουργία, θα μας δίνει ερεθίσματα για να προχωράμε και θα μας θυμίζει πως αξίζει να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε.

Τον Φλεβάρη του 2013, πάνε ήδη μερικά χρόνια, είχε πολύ κρύο και ήθελα κάπως, κάπου να νιώσω το καλοκαίρι πιο κοντά. Έτσι ξεκίνησε αυτό το μπλογκάκι. Με στιγμιότυπα από την καθημερινότητα, συνταγές, προτάσεις για ταξίδια, κατασκευές, στίχους και συζητήσεις με φίλους που θα σε εμπνεύσουν συνεχίζει και εξελίσσεται, αλλάζοντας παράλληλα (με) το κάθε καλοκαίρι. Όπως έχεις παρατηρήσει και εσύ από την ζωή σου, το με τι καταπιάνεσαι κάθε περίοδο μπορεί να αλλάζει. Έτσι και εδώ. Το S For Summer έχει κάτι το δυναμικό, μεγαλώνει, αναπνέει και ταξιδεύει με τους δικούς του ρυθμούς. Μα πάντα θέλω να σε κάνει να νιώθεις όμορφα όπως με κάνει να νιώθω το καλοκαίρι. Έρωτα για την στιγμή. Έρωτα για τη ζωή. Μέσα από τον έρωτα με το καλοκαίρι.

summer

2 σκέψεις σχετικά με το “Τι θα βρεις εδώ;

  1. Μια ταπεινή καλησπέρα από μένα λοιπόν.
    Λατρεύω το καλοκαίρι και με τράβηξε το σχόλιό σου στο μπλογκ της Μαρίνας. Ρίχνοντας μια ματιά εδώ είπα να ένα όμορφο μέρος να ξαποστάσει κανείς να νιώθει την ανάσα του καλοκαιριού.
    Να είσαι πάντα καλά και να δημιουργείς.

    1. Καλώς τον Γιάννη, ευχαριστούμε που πέρασες από τα καλοκαιρινά μας σοκάκια, ελπίζουμε να σου δώσουμε αρκετή σκιά, δροσιά και καλοκαιρινή διάθεση!

Let me hear your voice! Η γνώμη σου Εδώ έχει αξία!

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s