Όταν νυχτώνει

Όταν νυχτώνει

Η μέρα έρχεται στο τέλος της μόλις ο ήλιος βυθιστεί στον ορίζοντα. Μόνο που αυτό είναι το μόνο εύκολο τέλος, εσύ πώς θα ξέρεις ότι ήρθε το τέλος για κάτι στη ζωή σου;
Πώς θα καταλάβεις ότι από κάτι πρέπει να φύγεις, αν δεν ξέρεις τη διάρκειά του;
Σ’ ένα ημερολόγιο, θα δεις: Τετάρτη 23/01/2013, Ανατολή 7:36 – Δύση 17:39, στη ζωή σου πώς θα πάρεις το σήμα ότι κάτι τελείωσε; Όπως στη μέρα, που ο ήλιος δύει, τα χρώματα στον ουρανό αλλάζουν, η θερμοκρασία πέφτει, έτσι και στη ζωή σου υπάρχουν σημάδια που μπορείς να τα παρατηρήσεις. ‘Η και να τα αγνοήσεις, και να χάσεις τις… νυχτερινές βόλτες ή τον ύπνο σου.
Γιατί όταν νυχτώνει, η μέρα δίνει τη θέση της στη νύχτα και αυτή με τη σειρά της σε μια άλλη μέρα, δηλαδή, όλα προχωρούν! Κ εσύ αν δεν καταλάβεις ότι »βράδυασε» κάτι στη ζωή σου χάνεις το χρόνο σου από το επόμενο. Έτσι δεν είναι;
Δες τα σήματα, δες τα αστέρια να κάνουν την εμφάνισή τους στα ουράνια, με πρώτη και καλύτερη την Αφροδίτη, και προχώρα κ εσύ με τη σειρά σου!
Όλα είναι πεπερασμένα, άρα απόλαυσέ τα όσο διαρκούν και μετά κράτα τις εμπειρίες σου φυλαχτά-αναμνήσεις-γνώση-γλύκα στην καρδιά, αφού σίγουρα σε διαμόρφωσαν από το να είσαι (ή να μην είσαι) ο άνθρωπος του σήμερα και ο άνθρωπος του αύριο!

*Απαθανάτισα τη Δύση στην Κύθνο

Advertisements

Let me hear your voice! Η γνώμη σου Εδώ έχει αξία!

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s