Η Βαλίτσα

GOODBYE.jpg
Τι θα αφήσεις…
Τι θα πάρεις.

Πόσες αναμνήσεις χωράνε άραγε σε 60 κιλά, πόσες στιγμές να χρεώσεις στο υπέρβαρο? Πόσα αντίο, πόσα φιλιά, πόσες φιλίες… Πόσοι αποχαιρετισμοί μπορούν να παραμείνουν στο αεροδρόμιο, τι να αφήσεις, τι να πάρεις;
Όσα αντίο και αν πεις ποτέ δεν είναι αρκετά!

Αλλά ευτυχώς, ενημερώθηκα, τα συναισθήματα χωράνε σε κάθε αποσκευή. Έτσι μου είπαν από την αεροπορική εταιρεία! Αρκεί να μη σε ξεχάσουν, αυτό τόνισαν. Και να μην ξεχάσεις και εσύ.
Ξέρεις, υπάρχουν αόρατα πλάσματα που μόλις μπεις στο αεροπλάνο ρίχνουν σταγονίτσες λήθης, σε εσένα και όσους αφήνεις μακρυά. Πολύ συχνά πετυχαίνουν το σκοπό τους.
Γι’ αυτό υπάρχει το μυστικό αντίδοτο. Σκέψη, αγάπη και επικοινωνία. Με αυτήν τη σειρά.

Η βαλίτσα, που λες… Γεμίζει. Ξέχειλη με τα χρήσιμα, τα αγαπημένα, τα απαραίτητα και λίγα παραπάνω. Θα καταφέρει να κλείσει;

Advertisements

5 thoughts on “Η Βαλίτσα

    1. Ταυτίζεστε εκεί εις τα Παρίσια? 🙂 Αχχχ, έτσι είναι όμως, πάντα κάτι παίρνεις, κάτι αφήνεις, κάτι ξεχνάς μα και κάτι θυμάσαι… Ενάντια στα αόρατα πλάσματα της λήθης! Είμαι σίγουρη ειδικά εσύ θα τα καταφέρεις! Καλή επιτυχία και καταπληκτική χρονιά να έχεις εκεί!

    1. Κατινάκι σε πληροφορώ, ότι ήρθε η σειρά μου να ταυτιστώ: αν και πολλά λιβάδια συνάντησα, τώρα μου λείπει και εμένα το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη σου πω στη Λιβαδειά…Και αυτό το ντριλλ νομίζω θα με κάνει να βραχυκυκλώσω αργά ή γρήγορα..

Let me hear your voice! Η γνώμη σου Εδώ έχει αξία!

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s