Περιπέτεια

post.jpg
Η περιπέτεια ξεκινά εκεί που τελειώνει ο δρόμος.

Μετά τις προειδοποιητικές πινακίδες. Μετά τα αδιέξοδα.

Εκεί που αφήνεις το αυτοκίνητο και συνεχίζεις με τα πόδια. Περπατάς και ξεδιπλώνεται γύρω σου. Μαζί με το πράσινο, δίπλα στον γκρεμό και ανάμεσα στα βράχια, κάπου εκεί κρύβεται η περιπέτεια…

Θέλει κατάλληλη διάθεση για να ριχτείς στο κυνήγι της. Κατάλληλα ρούχα. Κατάλληλη παρέα. Μα κυρίως κατάλληλες αντοχές! Να είσαι προετοιμασμένος ή απλώς τολμηρά θαρραλέος. Και φυσικά, περιπετειώδης! Έτοιμος για αναπάντεχα. Να τα συναντήσεις, να τα αποφύγεις ή να τα αντιμετωπίσεις. Με καθαρό νου, αυθορμητισμό και γρήγορη σκέψη. Κοφτερό μυαλό και κορμί δυνατό που θα στηρίξουν τις επιλογές σου.

Σ’ αρέσει το άγνωστο; Διψάς για το μυστηριώδες; Θες να γνωρίσεις το διαφορετικό; Ποθείς την περιπέτεια; Τότε ψάξε γι’ αυτήν… Στην επόμενη γωνία, ή κάπου μετά τον μακρινό αυτό λόφο θα την βρεις. Θα δώσει άλλη πνοή στη ζωή σου. Ηρωικές στιγμές στη μέρα σου.

Γιατί να μη ζείς κάτι από παραμύθι; Οι ιστορίες κάθε λαού είναι εμποτισμένες με μύθους, γίνε και εσύ κάτι το θρυλικό, ώστε να διηγείσαι τα όσα βίωσες έχοντας ακροατές που κρέμονται από τα χείλη σου. Γίνε και εσύ κάτι το ξεχωριστό, ώστε η πορεία σου να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία. Γίνε και εσύ κάτι το αξιομνημόνευτο, ώστε να είσαι τρανό πρότυπο.

Ζήσε διαφορετικά. Χάραξε τα βήματά σου αποφασιστικά και γενναία. Στήριξε τις επιλογές σου, δώσε τις μάχες σου, δέξου ταπεινά τις ήττες σου και μάθε από αυτές.
Μα μην ξεχάσεις να γευτείς την περιπέτεια.

Advertisements

5 thoughts on “Περιπέτεια

  1. Παράθεμα: Μάρτης | S For Summer

Let me hear your voice! Η γνώμη σου Εδώ έχει αξία!

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s