Πολύχρωμες πέννες φούρνου

Λατρεύω τα ζυμαρικά, σε κάθε τους παραλλαγή! Και επειδή αγαπώ και τα λαχανικά, σε αυτό το πιάτο θα συνδυάσουμε επιτυχημένα και τα δύο!

Να τι θα χρειαστείς! (για 4-6 περίπου άτομα)
-ένα κουτί πέννες
-3 πολύχρωμες πιπεριές
-15 μανιτάρια
-ένα ποτήρι κρέμα γάλακτος
-ένα ματσάκι μαϊντανό
-6 φέτες μπέικον
-τέσσερις κουταλιές βιτάμ
-400 γραμμάρια τριμμένο τυρί της αρεσκείας σου (βάζω διαφορετικά τυριά για τη γεύση!)
-αλάτι πιπέρι
ingredients.jpg
Βράζεις τις πέννες σε αλατισμένο νερό για 7 λεπτά. Τσιγαρίζεις παράλληλα το μπέικον σε σκεύος που έχεις πρώτα ρίξει άφθονο τριμμένο πιπέρι, ρίχνεις τα λαχανικά, και μετά από λίγα λεπτά συμπληρώνεις την κρέμα γάλακτος (εγώ βάζω γιαούρτι για ένα δύο λεπτά αντί κρέμας, δοκίμασέ το!). Στραγγίζεις τις πέννες, τις ξαναρίχνεις στο σκεύος σου με το βιτάμ και πολύ πιπέρι (ξανά!) και ενσωματώνεις με το μείγμα λαχανικών. Τέλος ρίχνεις τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα τυριά και μεταφέρεις σε ένα πυρίμαχο ταψάκι. Ψήνεις για δέκα με δεκαπέντε λεπτά στους 180 βαθμούς σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Καλή απόλαυση!

 

Advertisements

Let me hear your voice! Η γνώμη σου Εδώ έχει αξία!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s