Μάρτης

Ένας χρόνος πριν. Ένας χρόνος μετά. Μάρτης. Άνοιξη. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Πες χρώμα στο χώμα και πιες τον ουρανό πριν μπεις στο καλοκαίρι.

S For Summer

spring.jpg

Μάρτης. Η Άνοιξη πλησιάζει. Φαίνεται στον ήλιο που αργεί να κοιμηθεί, στα πουλάκια που πλέκουν το δικό τους τραγούδι έξω από το παράθυρό σου, στα ρούχα που διαλέγεις να φορέσεις και έχουν περισσότερο χρώμα, στην καρδιά σου που αρχίζει μαζί με το νου να ταξιδεύει και να σκαρφίζεται καλοκαιρινές εξορμήσεις και στις αμυγδαλιές που ντύθηκαν στα λευκά. Α, ναι φαίνεται και στο ημερολόγιο και στον ασπροκόκκινο Μάρτη που έδεσες στο χέρι σου! Στα λουλούδια που πήραν τη θέση τους πάνω στο τραπέζι και στις εκδρομές που πας με τον άνεμο να μπερδεύει τα μαλλιά σου. Θέλεις ένα χέρι να κυλάει στην πλάτη σου και μια συντροφιά στους μεγάλους σου περιπάτους. Θέλεις να ερωτευτείς και να σε ερωτευτούν. Μόνο για τον Μάρτη. Ίσως και λίγο παραπάνω.

Αυτό είναι η Άνοιξη. Μάρτης. Χωρίς προσδοκίες. Μονάχα με χρώμα. Μάρτης. Βόλτες και μαρμελάδες, γέλια στη λιακάδα που βάφει τις πρώτες φακίδες και τα κύματα να…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 15 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Let me hear your voice! Η γνώμη σου Εδώ έχει αξία!

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s