Ημερολόγιο απαλότητας

 

Ένα ξέγνοιαστο πρωινό, συναντηθήκαμε! Όλες οι τυχερές dolls, με πρωτοβουλία της Έφης, για να δοκιμάσουμε το Dove και να ενισχύσουμε την ευελιξία του κορμιού και την ενυδάτωση του δέρματος!
Μαζευτήκαμε που λες, σε έναν πολύ ωραίο χώρο, να απολαύσουμε ένα μάθημα γυμναστικούλας, άσε δε θα σε κουράσω με λεπτομέρειες, μόνο θα σου πω ότι ήταν υπέροχο, και έπειτα αφού απολαύσουμε το μπανάκι μας με την σειρά Dove Original, κουβεντιάσαμε και δροσίσαμε και τον οργανισμό μας με φρούτα (δοκίμασα πρώτη φορά αποξηραμένη παπάγια.. Αν θες, πάντως, μάνγκο ή ανανά, δες εδώ!) και χυμούς (καλά και cupcakes!).
Αναλογίσου πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση του δέρματός σου, τα έχουμε ξαναπεί αυτά, θυμάσαι? Nα σου πω την αλήθεια, πάντα χρησιμοποιούσα άλλες σειρές (εν προκειμένω την Go Fresh!), σπάνια σε ένα προϊόν με εκφράζει η βασική του σειρά (θέλω, βλέπεις, να διαφοροποιούμαι), μα δοκίμασα αφρόλουτρο και ενυδατική, και εξεπλάγην ευχάριστα, καθώς ήταν μια μυρωδιά που θύμιζε παιδικά χρόνια! Aπαλή, διακριτική, ευγενική και τρυφερή! Θα ήθελα να χρησιμοποιούσα και το σαμπουάν για να σου έδινα πλήρη εικόνα περιποίησης, μα δεν έτυχε!
Όσο για τα κεράκια που πλημμύριζαν τον χώρο με απαλό φως και διακριτικό άρωμα, πραγματικά θα τους πρότεινα να τα θέσουν σε κυκλοφορία, θέλω και εγώ ένα (δύο…) να το ανάβω όση ώρα απολαμβάνω το μπάνιο και το scrub μου!
Έτσι, το μεσημέρι πέρασε και ήρθε το απόγευμα που μας βρήκε αναζωογονημένες και ενθουσιασμένες!
Δες και άλλη ανταπόκριση της όμορφης παρέας εδώ!
Ευχαριστούμε πολύ Έφη για την διαδραστική αυτή εμπειρία χαλάρωσης!

Let me hear your voice! Η γνώμη σου Εδώ έχει αξία!