BLUEberries and BLACKberries

Θες να συνδυάσεις μαύρο και μπλε; Νομίζω στην ζωή μπορούμε να ζητάμε αυτό που θέλουμε και να το διεκδικούμε! Αλλά με στυλ και χάρη, όπως η Mαρκέλλα, η γνωστή ginger, από το Do You Speak Gossip! Εκεί θα βρεις στήλες ποικίλου περιεχομένου, με επίκεντρο τη μόδα! Δες, όμως και την σελίδα της στο fb εδώ για να πάρεις ιδεές!

Η Μαρκέλλα, έχει ξαναπεράσει από το S For Summer, με ένα δροσιστικό guest post! Την ευχαριστούμε πολύ που είναι και σήμερα κοντά μας και μας δίνει τον παλμό από την όμορφη Θεσσαλονίκη, μαζί με συμβουλές και ένα χειμωνιάτικο outfit post, για εσένα που θες και blueberries και blackberries στο ίδιο πιάτο!

———————————————————————————————————————–

Ο συνδυασμός μπλε και μαύρου ήταν απ’τις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν την σεζόν. Για κάποιους, στο παρελθόν, μπορεί να θεωρούνταν απαγορευτικός, αλλά στη μόδα όλα είναι επιτρεπτά, και οι κανόνες του παρελθόντος, έχουν πάψει να ισχύουν.

Τα crop tops αποτελούν επίσης μια τάση που πέρασε από το Καλοκαίρι στο Χειμώνα, και συνεχίζει να φοριέται πολύ. Δείχνουν υπέροχα με ψηλόμεσες φούστες… Είχατε, όμως, σκεφτεί ποτέ να τα φορέσετε πάνω από κάποιο σας φόρεμα; Αν έχουμε ένα λόγο να «ευχαριστούμε» την κρίση στη χώρα μας είναι γιατί μας αναγκάζει να γινόμαστε  περισσότερο δημιουργικοί με αυτά που ήδη έχουμε στην ντουλάπα μας, και να βρίσκουμε νέους τρόπους να τα συνδυάζουμε, χωρίς το αποτέλεσμα να μοιάζει το ίδιο.

Ψάξτε λοιπόν καλά τις ντουλάπες σας, και βρείτε κομμάτια που μπορεί στο παρελθόν να μην είχατε σκεφτεί ποτέ να τα συνδυάσετε. Πιστέψτε με, θα βρείτε πολλά και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Γιατί μπορείτε να είστε κομψή, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Όπως είχε πει και o Yves Saint Laurent: Fashions fade, style is eternal.

4-

5 σκέψεις σχετικά με το “BLUEberries and BLACKberries

  1. S’euxaristw poli pou gia akomia mia fora me filoxeneis sto S for Summer! Eimai poli xaroumeni pou sinergazomaste kai pali, ki autin ti fora, moirazomai kapoies apo tis simvoules tou stil mou, me tous anagnwstes sou!
    Latrepsa ton titlo tou post pou evales kai tin iperoxi eisagwgi sou! Na’sai kala! Kai pali s’euxaristw poli!
    Filia polla! :*

    1. Η χαρά είναι όλη δική μου! Τώρα γράφεις ακριβώς πάνω στην… ειδικότητά σου 😉 Όσο για τον τίτλο, είναι εποχιακός, εδώ είμαστε γεμάτοι από βατόμουρα! Σ’ ευχαριστώ και πάλι! Μιλάμε και για επόμενη συνεργασία! ΧΧΧ

Let me hear your voice! Η γνώμη σου Εδώ έχει αξία!